Educație

Tinerii vor bani pentru un concurs de bike, role şi skate

Sorin Tudose
2 iul 2012 1345 vizualizări
Consiliul Local al Focşaniului urmează să aprobe sau nu în şedinţa de astăzi acordarea sumei de circa 8.000 lei din bugetul local în vederea participării mai multor membri ai Consiliului Local al Tinerilor la Reuniunea Naţională PAL-TIN 2012.

Acţiunea are loc la Sibiu în perioada 12-17 august şi are ca scop organizarea unei dezbateri privind colaborarea CLT-urilor cu autorităţile publice locale pe probleme cum sunt calitatea vieţii tinerilor din comunitatea locală, combaterea violenţei în şcoli, combaterea discriminării rasiale şi de gen. De asemenea, jumătate din suma solicitată de reprezentanţii tinerilor focşăneni, adică 4.000 de lei, va fi folosită pentru organizarea unui concurs pentru cei pasionaţi de role, biciclete şi skateboard-uri. La fiecare secţiune se vor acorda cate trei premii constand în bani, diplome şi trofee. Două mii de lei ar urma să ajungă la caştigătorii competiţiei, două mii de lei vor fi cheltuiţi pe materiale de promovare, în vreme ce restul de bani solicitaţi vor fi folosiţi la Sibiu. Concursul va avea loc cu ocazia zilelelor Focşaniului, ţinute în perioada 6-10 iulie. Asta în cazul în care Consililul Local Focşani dă undă verde solicitării. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.