Educație

Video!!!Diriginţi şi psihologi anti-drog

Raluca Manolache
4 apr 2012 1112 vizualizări
Elevii vrînceni au fost invitaţi ieri să participe la o dezbatere cu privire la consumul de droguri, acţiunea fiind coordonată şi ordonată de Agenţia Naţională Antidrog.

 În cadrul acestei întîlniri, derulată sub sloganul „În România, politica antidrog se face pentru copii”, elevii au aflat ce efecte negative au drogurile asupra organismului. „Cred că depinde şi de educaţia de acasă, dar în principal şi de educaţia din şcoli. Dirigintele cred că are o deosebită importanţă în acest proces. Ar trebui să fie mai informaţi din punct de vedere al efectelor nocive pentru că ei nu le conştientizează”, a spus Felicia Bouroş, preşedintele consiliului elevilor de la Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila”. Elevii consideră că cei ce consumă droguri o fac din curiozitate, din pricina problemelor de acasă sau încurajaţi de anturaj. „Atunci cînd ai o problemă poţi să te duci foarte bine la un psiholog care să te ajute, nu este nevoie să te distrugi”, a spus una dintre elevele participante. Conform Centrului Antidrog, Vrancea figurează într-o zonă de risc mic cu privire la consumul de droguri. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.