Educație

Uniriştii vor să dea o mînă de ajutor la dezăpezirea comunităţii

Sorin Tudose
13 feb 2012 1635 vizualizări
Azi, între orele 11.00 - 14.00, elevii de la Colegiul Naţional „Unirea” vor să dezăpezească oraşul

Uniriştii şi-au propus să iasă în cursul zilei de astăzi, în intervalul orar 11.00 – 14.00, la “marea dezăpezire” care va avea loc cel mai probabil în municipiul Focşani. Cornel Noană, directorul Colegiului Naţional “Unirea”, este cel care îi cheamă pe elevi şi nu numai să cureţe oraşul de munţii de zăpadă. “Am fost întrebaţi dacă putem să ajutăm la deszăpezire, în oraş, în apropierea lui sau chiar la şcoală noastră (e nevoie şi aici!). Am răspuns (şi în numele vostru) afirmativ! Acum trebuie să spun un număr de voluntari! Am nevoie de confirmări Sigure!”, a postat pe reţeaua de socializare Facebook directorul liceului. Pînă ieri seară se strînseseră deja cîteva zeci de persoane care au anunţat că vin sigur, şi încă şi mai multe persoane au spus că este posibil să ajungă, să dea o mînă de ajutor comunităţii. De asemenea, mulţi alţii au spus că ar dori să participe la acţiune, dar fie au absolvit liceul şi în prezent se află prin oraşele universitare fie sînt la rîndul lor împotmoliţi în zăpadă. “Am zis să dăm şi noi o mînă de ajutor. În principiu cred că vom merge să deszăpezim în Focşani, dar în funcţie de cîţi oameni se strîng e posibil să mergem şi în afara oraşului. Consiliul Judeţean ne va pune la dispoziţie lopeţi şi eventual mijloace de transport”, ne-a spus Cornel Noană. Liceul „Unirea” este punctul de întîlnire. Uite că e bun şi Facebook-ul la ceva! (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Aura I., acum 4455 zile, 8 ore, 22 minute, 59 secunde
ce draguuutz :X
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.