Educație

Carrefour îl trimite pe Mihai Jitaru şi familia lui la Disneyland

Sorin Tudose
15 dec 2011 3609 vizualizări
La concursul de desene au fost premiaţi mai mulţi elevi talentaţi

Mihai Jitaru, elev în clasa I la Şcoala “Ion Basgan” din Focşani, a cîştigat ieri o excursie la Disneyland Paris pentru el şi familia sa în cadrul tradiţionalului concurs de desene organizat de magazinul Carrefour. Reprezentanţii hypermarketului au organizat o premiere pentru cei mai norocoşi copii, răsplătindu-i pe fiecare cu diverse premii şi diplome. Locul II, constînd într-un computer, a fost cîştigat de Marius Răvoiu, elev în clasa I la Şcoala Hînguleşti, în timp ce locul III a fost cîştigat de Ioana Ciobotaru de la Şcoala Ciuşlea, elevă în clasa V-a. Aceasta a cîştigat o bicicletă. De asemenea, au fost acordate două menţiuni individuale pentru Andra Şchiopu, elevă în clasa a II-a la Şcoala “Duiliu Zamfirescu”, care a cîştigat un mp3 player, şi pentru Ema Roxana Manea, elevă în clasa a V-a la Şcoala Goleşti, care a cîştigat un DVD player. Nu în ultimul rînd au fost acordate şi zece menţiuni colective constînd în vouchere de 100 de lei valabile în magazinul Carrefour pînă pe 15 ianuarie anul viitor. La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean care au precizat că sprijină iniţiativele unităţii comerciale în vederea premierii copiilor talentaţi. Peste 20 de şcoli din judeţ s-au înscris la concurs cu cîteva mii de desene, în care şi-au exprimat viziunea despre Moş Crăciun. Picturile copiilor pot fi văzute în Carrefour inclusiv anul viitor. Premiile concursului cu tema „Moş Crăciun şi-a pregătit sacul cu daruri de la Carrefour” au fost oferite de mai multe societăţi comerciale, hypermaketul fiind organizatorul evenimentului. “Pentru Carrefour este deja o tradiţie să se implice activ la nivelul comunităţii şi să premieze copiii. Ne bucurăm că am avut şi sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean în această acţiune”, a declarat Corina Ionaşcu, reprezentantul magazinului Carrefour. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
manarii ordinare, acum 4515 zile, 14 ore, 10 minute, 6 secunde
Praf in ochi!Victime din pacate sunt copii!Data viitoare am sa le rup cartonul in fata!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.