Educație

Info-Educaţie: Centrul Şcolar „Elena Doamna”, în sărbătoare

Ziarul de Vrancea
7 dec 2011 3328 vizualizări
Ziua Internaţională a copiilor cu dizabilităţi, marcată pe 3 decembrie, a constituit un prilej de sărbătoare pentru elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Elena Doamna” Focşani. Copiii de aici au fost vizitaţi luni de elevii de la Colegiul „Unirea”, însoţiţi de profesorul Gheorghiţă Cernea, care au oferit daruri celor mai mici.

Şi ziua de Sfîntul Nicolae a fost sărbătorită de copiii de la „Elena Doamna”,  printr-o serbare specială. În deschiderea spectacolului, Felicia Panaite, coordonator regional pentru Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), a oferit certificate de voluntari elevilor de la Colegiile „Unirea”, „Cuza”, „Edmond Nicolau” şi de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, care s-au implicat în Proiectul Internaţional Gălăciuc 2011, în anul Internaţional al Voluntariatului. (M. B.)

Concurs de cunoştinţe în grădiniţe

În zece grădiniţe din Vrancea are loc astăzi un concurs în cadrul proiectului educaţional internaţional “TIM-TIM-TIMY”. Participă copiii din zece grădiniţe din judeţ, respectiv Grădiniţele nr. 1, nr. 7, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 13, nr. 16, nr. 17, nr. 18 şi nr. 23. Proiectul, care îşi propune să arate nivelul de cunoştinţe al celor mici în grădiniţe, se desfăşoară în baza unui protocol încheiat între Ministerul Educaţiei şi Fundaţia “Ştiinţe şi Arte Paralela 45” şi se adresează atît copiilor din grădiniţe, cît şi cadrelor didactice.”Concursul asigură participarea gratuită a copiilor şi cadrelor didactice cu toate activităţile incluse în proiect. Pe 8 decembrie are loc prima etapă a concursului. Copiii din grădiniţe primesc nişte fişe în funcţie de vîrstă cu sarcini precise pe care cei mici trebuie să le îndeplinească. La final, copiii primesc diplome de participare şi premii surpriză”, ne-a spus Valerica Popa, coordonatorul proiectului la nivel de judeţ. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.