Educație

Taberele VSD, la momentul evaluarii

Ziarul de Vrancea
25 nov 2010 728 vizualizări
Asociatia de Dezvoltare Durabila Focul Viu Focsani si Directia Judeteana de Tineret Vrancea trag linie dupa derularea programului Tabara VSD de dezvoltare a capitalului social .

In proiect s-au implicat 20 de tineri de la doua licee din judet, care au mers in taberele de week-end si care au pus umarul la curatarea unei zone din Parcul Natural "Putna". "Activitatile desfasurate pe timpul trainingului au constat in dezvoltarea abilitatilor de a lucra in echipa, a conduce, a lua decizii, a rezolva probleme, a-si asuma roluri, a manageria timpul, a comunica si a da incredere. Cu aceasta ocazie, participantii s-au putut cunoaste iar barierele sociale au fost inlaturate datorita comunicarii, colaborarii, flexibilitatii, tolerantei si increderii", transmit organizatorii taberelor VSD. (I. C.)


Consiliile Judetene ale Elevilor, reunite la Piatra Neamt


Reprezentantii vrinceni ai Consiliului Judetean al Elevilor vor participa in perioada 02-05 decembrie, la intilnirea regionala desfasurata la Piatra Neamt. Alexandru Munteanu, Marius Condruz, Alexandra Voicu, Andreea Lupu, Georgiana Popa, Ana Maria Daria Pupaza, Ionel Beteringhe, Ioana Manole si Ilinca Cercel se vor intilni cu reprezentantii CJE din alte 11 orase, insotiti de inspectorul pentru activitati educative scolare si extrascolare. Cheltuielile pentru cazare si masa vor fi suportate din "portofelul" Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, iar transportul in baza delegatiei, de catre ISJ Vrancea. (G. D.)


Colegiul "Edmond Nicolau" danseaza pe timp de criza


Elevii din clasele terminale impreuna cu cadrele didactice organizatoare, Doina Boboc, Mihail Fasan si Alexandra Tataru sint in febra pregatirilor pentru Balul Bobocilor de doua luni de zile. Criza financiara care a acaparat globul, va fi prezenta si pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta", astazi, cu incepere de la ora 18.00. Drept urmare, evenimentul "monden" de anul acesta pregateste surprize de mari proportii. Cele opt fete si opt baieti care se vor intrece pentru titlul de Miss si Mister Boboc vor trece prin obisnuitele probe ale tinutei de zi, de seara, de originalitate si multe alte probe surpriza rezervate pentru acestia. Sub genericul "Sa dansam...in criza", atit scena Casei de Cultura, cit si cea a Clubului Appollo, va fi impinzita de tinerii dornici de distractie, care vor dansa pe muzica invitatului special, cantaretul de hip-hop Arssura. (G. D.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.