Educație

Info-Educatie

Ziarul de Vrancea
16 iun 2010 988 vizualizări
Tinerii au calcat pedala de acceleratie la karturi

Scoala "Duiliu Zamfirescu" Focsani a gazduit duminica Concursul Judetean de Karting, organizat de Palatul Copiilor Focsani, reprezentat de directorul Petre Valea si de Florin Harea, conducatorul cercului de karting. "La competitie au participat echipaje de elevi de la Palatul Copiilor Focsani, Clubul Copiilor Adjud, Clubul Copiilor Odobesti si Clubul Copiilor Panciu. Concursul a avut doua probe. Proba practica de indeminare, popice si viteza si proba teoretica de teste de circulatie rutiera. S-au evidentiat elevii Catalin Dima de la Palatul Copiilor Focsani, Ciprian Strat de la C.C. Adjud, Marius Nistoroiu de la C.C. Odobesti", a detaliat prof. Petre Valea. Competitia de duminica a fost o etapa pregatitoare pentru participarea unui echipaj din Vrancea la Concursul National de Karting ce va avea loc in iulie la Sibiu. Cei mai talentati dintre tineri au fost premiati de catre Umo Serv. (I. N.)


Schimb de tineri la mare


Colaborarea dintre Directiile de Tineret Judetene Vrancea si Constanta s-a concretizat pentru tinerii voluntari de la noi din judet cu un sejur de trei zile la mare, in Centrul de Agrement Eforie Sud. Proiectul "Schimb de tineri" a inceput la malul marii si va continua in august cu venirea in tabara de la Galaciuc, din Muntii Vrancei, a voluntarilor din Constanta. Organizatorii spun ca participantii la program s-au distrat si au socializat cu ai lor colegi, spiritul de echipa fiind cel care a guvernat proiectul DTJ. (I. C.)


"Minunatele culori ale copilariei"


Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" va gazdui joi, de la ora 13.30, vernisajul unei expozitii de pictura realizata de copiii inscrisi la Cercul de Desen "Strop de culoare" din cadrul Casei de Cultura. Expozitia, intitulata "Minunatele culori ale copilariei", este coordonata de profesoara de arte plastice Veronica Groper, cea care ii initiaza pe copii in arta desenului si a culorilor. In cadrul Cercului sint inscrisi 20 de copii, multi dintre acestia dorind sa continue studiul culorilor si pe parcursul vacantei de vara. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 20 ore, 21 minute, 33 secunde
Aici am luat locul 2 sau 3 nu mai tin minte a fost superrrrrrrrrr
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.