Educație

Copiii au devenit Prietenii pompierilor

Raluca Manolache
28 mai 2010 642 vizualizări
Elevii de gimnaziu au participat ieri la faza judeteana a concursului Prietenii pompierilor . Competitia s-a derulat pe stadionul din Cimpineanca si a fost organizata de ISU Vrancea in colaborare cu ISJ

La concurs au participat sapte echipaje, fiecare fiind format din 10 elevi. Participantii au trebuit sa treaca de doua tipuri de probe, atit teoretice cit si practice, in care au trebuit sa demonstreze ca au frecventat cercurile "Prietenii Pompierilor". "Concursul a fost organizat in scopul dezvoltarii capacitatilor de intelegere si de apreciere a pericolelor generate de incendii pentru viata si mediu, precum si al promovari atitudinilor si comportamentelor corespunzatoare in rindul elevilor, formarii si dezvoltarii la elevi a unor trasaturi moral-volitive, cum sint initiativa, spiritul de echipa, curajul, corectitudinea si disciplina etc., atragerii unui numar sporit de elevi la desfasurarea activitatii cercurilor de elevi «Prietenii Pompierilor»", spun pompierii. In urma competitiei, la fete locul I a fost ocupat de Scoala "Stefan cel Mare", iar la baieti clasamentul a aratat astfel: locul I - S.A.M. "Alexandru Vlahuta" Gugesti, locul II - S.A.M. Vulturu si locul III - Scoala cu clasele I-VIII Cimpineanca. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.