Educație

Viscolul ii tine pe scolari acasa

Iulia Nicolaie
9 feb 2010 1789 vizualizări
Este vorba de scoli din zona de cimpie, unde zapada a fost viscolita

Patru unitati de invatamint din judet au fost inchise din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Astfel, din cauza zapezii si a drumurilor greu de circulat, Scoala Bogza din comuna Sihlea, Scoala Balesti si scolile din satele Hingulesti si Maluri din comuna Vulturu au fost inchise in cursul zilei de ieri. Avind in vedere ca aici predau numerosi dascali care trebuie sa faca naveta pentru a ajunge la scoala, cursurile au fost intrerupte, urmind ca acestea sa fie recuperate simbata. In plus, oficialii Inspectoratului Scolar mentioneaza ca este foarte posibil ca si astazi aceste unitati scolare sa ramina inchise, in cazul in care nu se va putea circula in conditii bune. Cu toate acestia, inspectorii scolari au si vesti bune din teritoriu, si anume ca pina ieri nu au fost anuntate probleme legate de caldura in scoli, fata de alte perioade similare. De mentionat ca in cazul scolii Balesti, cursurile au fost intrerupte doar pentru clasele V-VIII, intrucit aici profesorii nu au posibilitatea sa ajunga la scoala, fiind navetisti, in timp ce scolarii din clasele primare vin in continuare la cursuri. "La clasele V-VIII invata circa 90 de copii. Vom vedea in aceasta noapte (n.r.- noaptea trecuta) ce se intimpla. Este posibil sa nu se tina nici miine(n.r. - astazi) cursurile. Elevii care nu au venit astazi(n.r.-ieri), vor recupera cursurile simbata", ne-a spus primarul comunei Balesti, Stancu Balescu. (Iulia NICOLAIE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 35 minute, 48 secunde
La Bogza se va ajunge ffffffffff greu.Dupa topirea troienelor nu se va putea circula din cauza imenselor cratere din sosea. Aceasta sosea care se numeste DN nu mai este nici macar pietruita. RUGAM citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.