Educație

Start la cursuri gratuite de engleza si franceza

Iulia Nicolaie
3 oct 2009 1533 vizualizări
Doritorii sint asteptati marti, la orele 16.00

Centrul de Limbi Straine din cadrul Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu" ii asteapta de marti pe copiii care vor sa invete limba lui Shakespeare sau a lui Balzac. Incepind de la orele 16.00, acestia se pot inscrie la cluburile de franceza si engleza si pe deasupra, vor putea sta de vorba cu profesoarele voluntare de engleza, Alina Badiu, director Gradinita nr.15 Focsani, Ionelia Bobaru, profesor la Grupul Scolar Dumitresti, si Steluta Batrinu, profesor de franceza la Scoala Bordeasca Veche. "Cluburile au avut efectul scontat, care vine de la parinti in general si este unul mai mult decit pozitiv. Copiii au inceput sa comunice mai bine cu familia, s-au apropiat de carte si lectura mai mult, socializeaza mai bine. Acestea erau si obiectivele pe care noi ni le-am propus initial in proiect si tocmai pentru ca rezultatele se vad, am decis sa continuam aceste activitati. Multumim din suflet profesoarelor voluntare ca ne sustin in continuare si au acceptat sa duca cluburile mai departe. Fara gestul lor nu am fi putut oferi aceasta alternativa educativa si de loisir copiilor si comunitatii in general", ne-a spus Anamaria Catanoiu, coordonatorul Centrului de Limbi Straine. Membrii deja inscrisi se pot adresa pentru detalii la Centrul de Limbi Straine din str. Republicii nr. 8, vizavi de Parcul Balcescu sau la telefon 0237-231161. "La discutie sint asteptati si parintii sau bunicii pentru a se stabili componenta grupelor, orarul si zilele de desfasurare si sa refacem, de comun acord si cu profesoarele voluntare, un program de desfasurare convenabil pentru toata lumea. Momentan nu mai facem alte inscrieri, desi sint in continuare solicitari numeroase, pentru ca deja sint foarte multi membri", a adaugat Anamaria Catanoiu. (Iulia NICOLAIE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 43 minute, 16 secunde
Buna ziua dar de G E R M A N A de ce nu faceti?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.