Educație

Sinziana are doar 6 ani si iubeste pictura

Iulia Nicolaie
17 sep 2009 1462 vizualizări
Maria Sinziana Georgescu a obtinut locul II la un concurs de pictura din Anglia

Palmaresul premiilor obtinute in Anglia de catre copii vrinceni la Concursul de desen "Look and Learn" s-a imbogatit cu inca unul. Micuta Maria Sinziana Georgescu a obtinut premiul al II-lea la numai 6 ani, fiind inca bobocel la Gradinita nr 17 «Prichindel». «In felul acesta Sinziana si-a marit numarul diplomelor obtinute la concursurile nationale si internationale, la care, de la virsta de 4 ani si 4 luni a inceput sa primeasca premii. Peretele camerei ei este decorat cu Marele Premiu obtinut la Concursul de desen organizat de Posta Romana «Veste de acasa» 2007, Premiul I la Olimpiada Nationala a Copiilor Prescolari 2008 si Premiul I la Concursul International de Pictura «Chipul mamei» 2008. Permanent, jucariile ei sint culorile si pensulele, dovedind a fi un copil plin de imaginatie si simt cromatic, care realizeaza lucrari deosebite ce sint recunoscute la concursurile la care participa. Ii dorim mult succes in continuare!", ne-a spus profesoara Ortansa Mazilu, care a pregatit-o pe micuta inca de la patru ani. Concursul la care a participat Sinziana a avut tema "Breakfast"(n.r.- mic dejun), iar la grupa la care aceasta s-a inscris, s-a luptat cu aproape 140 de copii cu virste mai mici de 7 ani. In afara de diploma, talentata pictorita va primi si echivalentul in lei a 25 de lire sterline. (Iulia NICOLAIE)








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 55 minute, 29 secunde
e un copil foarte talentat. gratie mamei si doamnei profesoare FELICITARI SINZIANA TINE-O TOT ASA !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.