Educație

Confruntare fara finalitate la Extrem

Ziarul de Vrancea
13 apr 2009 1200 vizualizări
Sportivii si cuzistii nu au prins un loc in semifinale

Vineri seara a fost rindul liceenilor de la Colegiul National "Al. I. Cuza" si Liceul cu Program Sportiv sa se infrunte la cea de-a treia etapa a competitiei "Highscool Contest" desfasurat la Clubul Extrem. La final insa, s-a dovedit ca "lupta" lor a fost inutila, intrucit nici unul dintre licee nu a obtinut punctajul minim necesar pentru a se califica mai departe in semifinale. Astfel, Colegiul "Cuza" a obtinut 112 puncte, in timp ce Liceul Sportiv doar 99, dupa ce de-a lungul probelor au fost situate mai mereu la egalitate. Rezultatul final a fost o mare dezamagire mai ales pentru profesorii tinerilor, deoarece elevii s-au descurcat de minune la toate probele. Scenetele inedite si foarte bine realizate, dansurile si interpretarile au fost bine puse la punct de organizatori, chiar daca anumite probleme tehnice i-au mai incurcat pe liceeni. La proba finala, juriul le-a acordat note maxime ambelor unitati de invatamint, alegerea cuzistilor fiind o piesa latino, interpretata foarte bine de una dintre eleve si acompaniata de dansurile colegilor. Nici Liceul cu Program Sportiv nu s-a lasat mai prejos, pe ringul clubului spectatorii putind sa o admire pe campioana nationala la dans modern, care si-a lasat colegii cu gura cascata dupa doar cinci minute de dans alert. Printre probele de foc la care au luat parte tinerii s-au mai numarat karaoke, perspicacitate si logica, sudoku, rapiditate, practica si cultura generala. La sfirsitul celei de-a treia confruntari, organizatorii au tras la sorti si participantii din semifinale si ordinea in care acestia vor intra in ring. Astfel, pe 24 aprilie, Liceul de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu" si Liceul Pedagogic "Spiru Haret" se vor lupta pentru un loc in finala, iar pe 1 mai le va veni rindul celor de la Grupul Scolar Auto sa-i infrunte pe elevii Colegiului Economic "Mihail Kogalniceanu". Pina acum, s-au strins 2.300 de lei pentru finala, confruntarea de vineri aducind in buzunarele viitorilor cistigatori 150 de lei din partea sportivilor si 220 de lei de la cuzisti, bani strinsi din vinzarea biletelor. Colegii care au venit sa-si sustina echipa au fost in numar destul de mic, iar cei de la Liceul cu Program Sportiv le-au facut galerie participantilor, ca la un adevarat meci. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.