Educație

Elevii de 18 ani primesc alocatiile din noiembrie

Mihaela Beșleagă
16 oct 2008 1093 vizualizări
Elevii vor primi banii pe lunile iulie, august, septembrie si octombrie, in total 160 lei Elevii care au implinit 18 ani isi vor primi alocatiile restante incepind cu luna noiembrie, retroactiv pentru patru luni.

In anul scolar 2008-2009, 2.361 de elevi majori, care au implinit 18 ani pina la 30 septembrie 2008, vor intra in posesia alocatiei, conform bazei de date transmisa luni de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) catre Directia de Munca si Protectie Sociala (DMPS) Vrancea. Astfel, elevii vor primi banii pe lunile iulie, august, septembrie si octombrie, in total 160 lei, in perioada 10-25 noiembrie, prin mandat postal si pe 15 noiembrie in cont curent, pe card. "In acest moment se verifica baza de date primita de la Inspectoratul Scolar Judetean, pentru intreg anul scolar 2008-2009. Daca mai apar schimbari, dinsii ne vor notifica in fiecare luna. Restul elevilor, pina in 18 ani, isi primesc alocatiile normal", a precizat Gheorghe Costin, directorul DMPS Vrancea. Elevii care nu isi primesc alocatiile pina la datele mentionate trebuie sa se adreseze secretariatelor unitatilor scolare unde studiaza, pentru a le fi transmise datele corect catre ISJ si apoi catre DMPS, care ii va pune in plata. Deja, in ultimele saptamini au aparut mai multe discutii legate de neplata alocatiilor pentru liceeni. Acestia au reclamat situatia atit la directorii de scoli si chiar la Inspectoratul Scolar. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739411 zile, 16 ore, 7 minute, 46 secunde
Oare chiar niemni nu s-a gandit ca poate unul din acei tineri avea nevoie de acea alocatie??? Oare nimeni nu s-a intrebat acest lucru??? Poate pentru un caiet, o carte, mai ales ca din cls a 11-a nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.