Educație

Ultima proba la bacalaureatul restantierilor

Camelia Stănilă
27 aug 2008 713 vizualizări
Bacalaureatul restantierilor a ajuns la sfirsit, astazi fiind organizata ultima proba. Numarul de candidati s-a diminuat pe parcursul ultimelor zile, majoritatea avind de promovat doar una sau doua materii, pe parcursul sesiunii.

" La proba E, de ieri, din cei 195 de absolventi inscrisi la examen, s-au prezentat 185. Din acestia, 179 au sustinut probe scrise, la circa 31 de discipline, considerate ceva mai usoare de aceasta data. Candidatii au dat probe de specialitate, avind de rezolvat variantele de subiect 4, 2 si 87, ce au mai descretit fruntile aspirantilor la "maturitate". Alti 6 candidati au sustinut proba practica la maiestrie sportiva. Tinerii s-au aratat mult mai increzatori in reusita, la iesirea din salile de examen. "Am dat la economie, nu a fost greu. Mai am la educatie fizica, dar de acum consider ca am si scapat de bac"¦ Sper ca rezultatul final sa fie bun si sa trec", ne-a spus un tinar care nu a putut sustine bacul in prima sesiune din cauza unor corigente. Astfel, responsabilii din invatamint nu au inregistrat cazuri deosebite, nici tentative de copiat. Pentru azi este programata proba F. Din totalul candidatilor, 73 au optat pentru educatie fizica, astfel ca vor trebui sa se prezinte pe terenurile de sport de la orele 7.00, pentru a evita pe cit posibil caldura din timpul zilei. Alti 57 de absolventi vor sustine probe scrise, la istorie, geografie sau biologie. Primele rezultate ale bacalaureatului sint asteptate vineri, 29 august. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.