Educație

Olimpicii, premiati de Primarie pe bucatele

Camelia Stănilă
4 iul 2008 932 vizualizări
Recompense vor primi si olimpici din 2007, care au obtinut premii la competitiile internationale Olimpicii si sportivii vrinceni vor fi recompensati astazi cu sume consistente, in cadrul Zilelor Municipiului Focsani.

Autoritatile locale au programat dupa deschiderea manifestarii de la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", de la orele 9.00, si o festivitate de premiere a elevilor care au cistigat premii si mentiuni la competitiile nationale si internationale, pentru care s-a alocat un buget de 30,7 mii lei. Pe lista tinerilor care vor primi sume de bani de la Primarie se afla si cele doua eleve care au primit in 2007 mentiuni la fazele internationale ale olimpiadelor de filosofie si limba romana. Corina Lefter, acum studenta la Bucuresti, dar si Ioana Alexandru (CNU) vor primi abia in acest an un premiu, care se ridica la cite 600 de lei. Si o alta olimpica de la limba germana a fost omisa anul trecut de la premiere, astfel ca va fi recompensata acum. Consiliul Local Focsani a aprobat alocarea pentru rezultatele la olimpiadele si competitiile sportive nationale cite 500 lei la premiul I, 400 lei la premiul III, 300 lei la premiul III si 200 lei pentru mentiuni. Se pare ca nici listele din acest an nu sint complete, la momentul in care recompensele pentru elevi au fost luate in discutie nefiind finalizate toate olimpiadele scolare. Astfel ca de pe lista lipseste, de exemplu, Ruxandra Ripeanu, care in acest an scolar a obtinut mentiune la nationala de biologie si a fost cooptata pentru a face pregatire in vederea stabilirii lotului national. Pentru recompensarea elevilor care au luat in 2007 premii sau mentiuni la competitiile internationale, Ministerul Educatiei a oferit in acest an si o tabara gratuita in Tunisia, in perioada 16-23 iulie. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 37 minute, 50 secunde
Sa inteleg ca nici acum Primaria nu e dispusa la vreun gest de recunoastere si a meritelor noastre , ale profesorilor care facem munca de performanta cu acesti minunati elevi ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.