Educație

Incepe concursul pentru directori

Camelia Stănilă
14 apr 2008 939 vizualizări
Primii candidati la fotoliul de director de scoala vor intra astazi in focurile examenului. Concursul va debuta de la orele 9.00, la sediul Inspectoratului Scolar.

Opt dascali sint programati sa-si demonstreze cunostintele astazi, incepind cu cei trei aspiranti la sefia Liceului "Ioan Slavici" Panciu, Mirela Bosbici, Andrei Manovici si Traian Sfetcu.Tot astazi vor intra in concurs directorii Mihai Petrut de la LPS si Carmina Corbeanu de la Liceul Pedagogic, dar si fostul inspector Neculai Florea, care candideaza la sefia Liceului Teoretic "D. Zamfirescu" Odobesti. Si miine sint programati alti opt candidati. La concursul pentru directori si directori adjuncti s-au inscris 48 de cadre didactice, astfel ca testarile se vor intinde pina saptamina viitoare. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.