Educație

Vrancea nu scapa de licitatia pentru microbuze

Camelia Stănilă
28 feb 2008 795 vizualizări
Inspectoratul Scolar Vrancea nu a scapat nici in acest an de organizarea licitatiei pentru microbuze scolare, cu toate ca cea de anul trecut a inregistrat o aminare si apoi o contestatie, ce a determinat livrarea mijloacelor de transport abia la jumatatea lunii trecute.

La nivel de regiune se vor achizitiona 113 autovehicule cu 16^ 1 locuri

Institutia va fi insa centru regional de achizitii si in 2008, dupa cum a precizat inspectorul general Iordache Bostan. Ministerul Educatiei a transmis ca la nivelul regiunii de Sud-Est (Galati, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Vrancea) au fost repartizate 113 mijloace de transport pentru elevi, cu 16^ 1 locuri, in valoare de 12.796.346 lei. "Licitatia va avea tot in Vrancea, insa deocamdata mai astetam precizari de la minister. Repartizarea numarului de microbuze se aproba prin ordin de ministru, pe fiecare judet. Noi ne-am bucura sa fie aprobate solicitarile pentru toate unitatile scolare", a mentionat inspectorul general Iordache Bostan. La numarul de 113 microbuze repartizare regiunii, ar reveni insa in medie 19 mijloace de transport pentru fiecare judet. Pentru acest an, ISJ Vrancea a transmis un necesar de 29 de microbuze, pentru 27 de unitati scolare. SAM Nereju a fost propus cu 2 autovehicule, datorita numarului mare de copii ce trebuie transportati din localitatile invecinate. Desi nu reprezinta o urgenta, si pentru Grupul Scolar de Transporturi Auto s-a propus dotarea cu 2 microbuze, care sa fie utilizate de liceeni in practica auto. Este insa putin probabil ca aceste din urma solicitari sa fie aprobate in totalitate. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.