Educație

Licitatie de tablouri facute de elevi, pentru parinti

Camelia Stănilă
23 feb 2008 1352 vizualizări
Scoala "Alexandru Vlahuta" din Focsani a gasit o modalitate inedita de a-i atrage pe parinti spre scoala. Cu ocazia sarbatorii de Dragobete, elevii si cadrele didactice au organizat o seara de muzica si poezie special pentru parinti si invitatii speciali, insa si o licitatie pentru vinzarea unor tablouri realizate de elevi.

Scoala "Al. Vlahuta" a organizat, de Dragobete, o seara de muzica si poezie, pentru parinti

Adultii au avut parte aseara si de un mini-spectacol sustinut de doi actori ai Teatrului Municipal, care au incercat sa sensibilizeze cu cintecele de dragoste, numai potrivite inainte de Dragobete. "Noi am initiat o serie intreaga de activitati menite sa stringa relatia dintre familie si scoala. De altfel, am mai avut si alte actiuni in care am implicat parintii. De Dragobete ne-am gindit sa organizam o seara de muzica si poezie, dar si sa vindem citeva din tablourile realizate de elevi, pentru care am organizat o licitatie. Prin toate acestea am dorit ca parintii sa realizeze ca ne ocupam de educatia copiilor lor", ne-a marturisit Valy Tiganus, directorul Scolii "Al. Vlahuta". Aceasta a precizat ca nici elevii nu au fost uitati de Dragobete, pentru ei fiind organizata o expozitie de felicitari, desene inspirate din traditiile acestei sarbatori, dar si o prezentare a semnificatiei zilei de 24 februarie. Ieri, micutii au putut sa-si scoata la vinzare si o parte din felicitarile realizate cu mult drag. "Elevii mai mari, de V- VIII, au petrecut joi, timp de doua ore, in Extrem, alaturi de cadrele didactice. Au deschis mai devreme special pentru noi, lucru pentru care le multumim, astfel ca ne-am putut distra inainte de a incepe programul de discoteca", a mai adaugat Valy Tiganus. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.