Educație

Teatrul Nottara vine la Focsani

Cristi Irimia
6 dec 2007 1152 vizualizări
Mircea Diaconu este capul de afis al piesei "Scandal la Opera!" u patronul de la PACO a rezervat toate locurile din loja si le va da gratuit clientilor sai

Marti, 11 decembrie, nu vor fi, cu siguranta, trei ceasuri rele in municipiul de pe Milcov. Si asta pentru ca iubitorii teatrului vor avea ocazia sa vada nume mari ale scenei romanesti. La Focsani, trupa de la Nottara va prezenta "Scandal la Opera", de Ken Ludwig, in regia lui Petre Bokor. Nume ca Mircea Diaconu, Victoria Cocias, Alexandru Jitea sau Luminta Erga vor sosi in Vrancea, echipa fiind completata de Ion Grosu, Raluca Gheorghiu, Natalia Ester, Adrian Vancica, Cerasela Iosifescu, Alexandru Mike Gheorghiu si Cristina Stoica Ivanciuc. Decorul este asigurat de catre Puiu Antemir, in vreme ce costumele poarta semnatura Ancai Marcu. Consilierul muzical al piesei este Constanta Campeanu. Piesa este programata pentru orele 18.00, iar un bilet costa 35 de lei. Tichetele pot fi achizitionate in fiecare zi, intre orele 10.30 - 16.00, de la Agentia Teatrului. Interesant este faptul ca patronul de la PACO, Feliciu Paraschiv, a platit citeva mii de lei pentru a rezerva toate locurile de la loja. Paraschiv a spus ca vrea sa ofere bilete clientilor sai, un gest inedit in peisajul socio-cultural al Focsaniului. Tichetele pentru restul salii au fost puse in vinzare de ieri. "Scandal la Opera" este o comedie care va fi, aproape sigur, pe gustul celor ce vor alege sa-si petreaca o seara frumoasa in "compania" unor artisti deosebiti ai scenei romanesti. Ar mai trebui adaugat ca Mircea Diaconu revine la Focsani intr-o piesa de teatru dupa prezenta in "Variatiuni enigmatice", prezentata anul trecut pe scena vrinceana. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.