Educație

Spatii pentru prescolari, la Scoala nr. 7

Camelia Stănilă
8 sep 2007 659 vizualizări
Scoala nr. 7 din Focsani va gazdui doua grupe ale Gradinitei nr. 23 din Focsani, evacuata recent din sediul detinut linga Centrul "Elena Doamna".

Aici vor functiona doua grupe ale Gradinitei nr. 23

Desi Primaria le-a asigurat prescolarilor un nou spatiu, pe Bulevardul Garii, acesta s-a dovedit insuficient pentru cele 6 grupe deja formate de cadrele didactice. Astfel, conducerea ISJ a cautat o alta solutie, astfel ca inceperea anului scolar sa nu puna probleme. "Din investigatiile pe care le-am facut din birou am vazut ca Scoala nr. 7 nu este asa aglomerata si ar exista posibilitatea sa ducem acolo doua grupe. Am vorbit si cu domnul director Strapciuc si am apreciat ca nu a incercat sa ne spuna ca nu are loc. Dinsul ne-a prezentat doua variante si astazi (ieri -n.r.), impreuna cu doamna Cornelia Draguna de la ASP, am identificat si spatiile. Am ales sa-i mutam pe copii in doua sali alaturi de grupurile sanitare. Micutii vor avea intrare separata, iar holul va fi blocat provizoriu cu un perete de rigips", a precizat inspectorul general Iordache Bostan. Acesta a vizitat ieri si noul spatiu al Gradinitei nr. 23, unde s-a intilnit si cu viceprimarul Neagu Nistoroiu. Cei doi au discutat despre investitiile care trebuie realizate pentru prescolari, avind in vedere ca si cladirea de pe B-dul Garii are nevoie de o recompartimentare. "Scoala nr. 7 este in reparatii capitale si se termina inainte de inceperea anului scolar, nu imi fac probleme. Insa pentru noul spatiu al Gradinitei 23 timpul este scurt, dar am primit promisiuni ca va fi gata", a mai spus Iordache Bostan, care a promis ca va fi prezent la festivitatile de deschidere a anului scolar printre prescolari, in noul local al gradinitei. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.