Educație

Barbieru a fost demis

Camelia Stănilă
27 aug 2007 975 vizualizări
Directorul scolii Bordeasca Veche, Banel Barbieru, a fost demis vineri de catre conducerea Inspectoratului Scolar, la o zi dupa anuntarea acestei intentii de catre Iordache Bostan.

Desi spera ca va putea ramine la cirma unitatii, mai ales ca sub conducerea sa s-au reabilitat doua scoli, Banel Barbieru a si fost inlocuit cu Constantin Trandafir. Profesorul a mai ocupat postul de director al scolii Bordeasca Veche pina in iunie 2005, cind si-a dat demisia. Potrivit sefului ISJ, Iordache Bostan, un atu in numirea lui Constantin Trandafir, acum aproape de inceperea anului scolar, a fost tocmai acela ca a mai fost la cirma unitatii si cunoaste problemele scolii. Democratul Banel Barbieru a fost demis dupa ce la adresa sa au ajuns mai multe reclamatii, iar conducerea ISJ a constatat si nereguli in documentele scolare. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.