Educație

Consiliile Tinerilor se reunesc la Focsani

Iulia Crețu
24 aug 2007 783 vizualizări
Consiliul Local al Tinerilor Focsani, condus de primarul Mohamad Hadad, incepe sa prinda gustul puterii date de alegerea lor drept reprezentanti ai liceenilor din municipiu

In acest sens, tocmai pentru ca sint o organizatie de tineret destul de cunoscuta in tara, in luna octombrie vor organiza la Focsani o intilnire regionala a Consiliilor Locale ale Tinerilor. La sedintele de lucru sint asteptate sa participe cam 16 organizatii de acest gen, cu 60 de adolescenti, dar si invitati de la Asociatia Master Forum Bucuresti. Intrunirea de la Focsani vine dupa cea de la Miercurea-Ciuc de luna aceasta, de unde consilierii juniori s-au intors cu o multime de idei si posibile colaborari. La reuniunea de la Harghita au participat, pe linga tineri romani si reprezentanti ai asociatiilor de tineret din Belgia, Polonia sau Estonia. Acestia din urma au lansat invitatia catre Asociatia Master Forum de a desemna tineri care sa ia parte in 2008 la Simpozionul pe probleme de mediu care va avea loc in tara de la Marea Baltica. De altfel, tinerii politicieni focsaneni au subliniat in cadrul unei conferinte de presa dorinta de a colabora cu tinerii europeni, dar si necesitatea unor schimburi educationale si culturale cu adolescenti din alte tari. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.