Educație

Rodica Popescu-Bitănescu pe scena Ateneului Popular

Ziarul de Vrancea
30 ian 2014 1947 vizualizări
Actriţa Rodica Popescu-Bitănescu vine în luna lui mărţişor la Focşani unde va juca pe scena Ateneului Popular “Maior Gheorghe Pastia”.

Comedia „Triunghiul femeilor”, scrisă şi regizată de Rodica Popescu-Bitănescu, este o piesă de actualitate în care orice roman se poate regăsi. Trei doamne elegante şi misterioase au o întâlnire enigmatică, într-un salon ciudat, la ora şapte. Nu ştiu unde se află, de cine sunt aşteptate şi care şapte, dimineaţa sau seara. Şi, când se întâlnesc trei femei, poate fi uşor de bănuit ce urmează: intrigi, minciuni, adevăruri, discuţii pro şi contra. Alături de Rodica Popescu-Bitănescu, alte două mari actriţe ale Teatrului Naţional vor interpreta cu talent, rafinament şi inteligenţă scenică personajele: Viviana Alivizache şi Tania Popa. Piesa se joacă la Ateneul Popular “Maior Gheorghe Pastia” marţi, 4 martie 2014, la ora 19,00. Biletele s-au pus în vanzare la agenţia Ateneului Popular la preţul de 50 de lei. (M. V.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.