Educație

Info-Educaţie: IŞJ achită bursele elevilor

Ziarul de Vrancea
12 dec 2013 1023 vizualizări
Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea a aprimit de la Ministerul Educaţiei sumele necesare pentru achitarea tuturor burselor pe care le încasează elevii vranceni.

Suma primită este de 660 mii lei, plăţile urmand să se facă pană la vacanţa de iarnă, potrivit inspectorului general Vasilica Zaharia. În total, 2.366 de elevi beneficiază de burse, cei mai mulţi – 2.115 primind bursa din cadrul programului „Bani de liceu” în valoare de 180 lei/lună. Alţi 242 de elevi primesc bursă profesională de 200 lei/lună, 8 elevi - bursă de studiu pentru că provin din Republica Moldova, iar un elev, Silviu Vlăduţ Munteanu, primeşte bursă specială pentru olimpici naţionali în cuantum de 300 lei/lună. (M. V.)

Preşedintele CJE vrea funcţie pe regiune

Preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea candidează pentru postul de preşedinte al Consiliului Regional al Elevilor Sud-Est. Codrin Bostan şi-a depus candidatura la alegerile care vor avea loc maine la Brăila. Codrin Bostan va fi însoţit în judeţul vecin de prim-vicepreşedintele CJE Teodor Lazăr şi de secretarul Daniel Cosmin Tărăboacă. La Brăila vor face deplasarea şi fostul preşedinte al CJE, Cristian Gîrneaţă, precum şi  profesoara Angela Sîrbu, de la Unirea. Scopul Conferintei Regionale, aşa cum a fost anunţat, este organizarea alegerilor la nivelul regiunii Sud-Est pentru posturile de preşedinte, vicepreşedinte, secretar, dar şi pentru lucrul pe strategia de dezvoltare a Consiliului Regional al Elevilor Sud-Est. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.