Educație

Vrancea, pe locul al III-lea la premii caştigate în cadrul FormREF

Ziarul de Vrancea
12 dec 2013 933 vizualizări
Două cadre didactice vrancene au fost premiate la ultimul concurs de proiecte didactice din cadrul Form REF. Profesoara Daniela Popoiu a acumulat 98,67 de puncte obţinand premiul al II-lea, iar Claudia Nicolaie, cu 87,33 de puncte, a obţinut premiul a III-lea.

În toate cele cinci serii ale acestui proiect opt cadre didactice vrancene au fost premiate, judeţul nostru clasandu-se pe locul al III-lea la numărul de premii obţinute per total, după judeţele Buzău şi Galaţi şi la egalitate cu judeţul Constanţa. În cadrul proiectului Form REF au fost implicate 133 de cadre didactice din opt judeţe. 57 de cadre didactice au caştigat în cadrul concursurilor organizate în proiectul FormREF – „Formarea continuă a profesorilor de Limba română, engleză şi franceză în societatea cunoaşterii”. „Cele cinci  concursuri organizate s-au adresat cadrelor didactice care au finalizat cursurile de formare în cadrul proiectului şi s-au desfăşurat în perioada 12 noiembrie 2012 – 07 noiembrie 2013. Acestea au constat în transmiterea, prin intermediul portalului, a celor două produse (unul teoretic şi unul multimedia) care să demonstreze dezvoltarea şi aplicarea la clasă a unui proiect didactic realizat după metodele învăţate în cadrul programului de formare „Dezvoltarea profesională continuă pe componenta instruirii diferenţiate a elevilor””, după cum se arată într-un comunicat al beneficiarului proiectului – Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Brăila. Premiile acordate au constat în sume de bani cuprinse între 2.000 şi 600 de lei. Proiectele caştigătoare vor fi publicate într-un ghid de bune practici şi vor fi premiate în cadrul celei de-a doua Conferinţe Naţionale a profesorilor de limba română, engleză şi franceză, organizată în cadrul proiectului FormREF. Proiectul „Formarea continuă a profesorilor de limbă română, engleză şi franceză în societatea cunoaşterii” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi este implementat de IŞJ Brăila, în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti, SIVECO Romania şi TEHNE - Centrul pentru Dezvoltare şi Inovare în Educaţie. În Vrancea de acest program s-a ocupat profesoara Janet Popoiu de la Colegiul Naţional „Unirea”. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.