Educație

Premii pentru elevii economişti la Targul Firmelor de Exerciţiu

Ziarul de Vrancea
8 dec 2013 1539 vizualizări
Elevii Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” au participat zilele trecute la a patra ediţie a Targului Firmelor de Exerciţiu şi la competiţia „Organigrama – organism viu”, de la Bucureşti, unde au fost promovate peste 60 de firme de exerciţiu din ţară.

Colegiul Economic Focşani a fost reprezentat de F.E. GOLDEN WINE MK SA, firmă preluată la începutul acestui an şcolar de colectivul clasei a XI-a A sub coordonarea prof. Sonica Dărmănescu şi Mariana Badeaon. Elevii participanţi la competiţiile «Tradiţie şi contemporaneitate», în calitate de acţionari sau salariaţi ai F.E. GOLDEN WINE MK SA, au obţinut numeroase premii, astfel : premiul I la secţiunea “Cel mai bun stand”, premiul al II-lea la secţiunile “Cel mai bun negociator” şi “Cea mai bună prezentare”, premiul al III-lea la secţiunea  “Cel mai bun catalog” şi menţiune la secţiunile “Cel mai bun spot publicitar” şi competiţia “Organigrama, organism viu”. “Târgul a oferit posibilitatea elevilor de a comunica direct cu partenerii de afaceri, de a negocia şi a realiza tranzacţii, contribuind la dezvoltarea spiritului antreprenorial, a creativităţii, a competenţelor de negociere prin promovarea afacerilor pe piaţa firmelor de exerciţiu”, transmite profesoara Sonica Dărmănescu. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.