Economic

Eugen Ciorici este noul şef al Direcţiei de Finanţe

Mihai Boicu
10 oct 2012 3010 vizualizări
Fostul adjunct al Finanţelor vrancene a fost numit ieri în funcţia de director executiv pe perioada detaşării lui Ion Ghionea ca director executiv al Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale.



 Ghionea a fost detaşat pentru o perioadă de cel mult şase luni, în consecinţă ar trebui ca Eugen Ciorici să fie director tot pentru aceeaşi perioadă. Detaşarea este modalitatea găsită de actuala putere a face schimbări în randul directorilor, probabil în ideea că aceştia vor renunţa singuri să se mai bată pentru posturile lor. Ion Ghionea a fost susţinut de PDL şi a ocupat postul de director executiv în ultimii doi ani. Eugen Ciorici este omul liberalilor, care l-au susţinut şi pentru un scaun de secretar de stat în Ministerul Finanţelor, în care nu a mai ajuns însă. “Am fost chemat la Bucureşti şi mi s-a înmanat ordinul de numire temporară în funcţie. Îm propun să obţin cel puţin aceleaşi rezultate ca pană acum. În principiu, mă interesează toţi indicatorii, de la relaţia cu contribuabilii, pană la gradul de încasare”, a declarat noul şef al Direcţiei de Finanţe. Acesta spune că nu ştie cine îi va lua locul de adjunct al instituţiei, dar sursele noastre spun că ar putea fi un finanţist susţinut de PSD. Direcţia de Finanţe este una dintre cele mai importante instituţii de pe plan local, iar în ultima perioadă au fost vehiculate mai multe nume pentru conducerea acesteia, printre care şi cel al comisarului Marian Lungu, de la Garda Financiară. Pană la urmă, funcţia a fost caştigată de PNL. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
mos toader, acum 4215 zile, 21 ore, 32 minute, 52 secunde
Bine ca a scapat acesta imensa institutie de sluga lui PORTOFEL , betivul de Marian Lungu . Felicitari dl. Ciorici , un profesionist si un om integru .
a, acum 4215 zile, 23 ore, 59 minute, 47 secunde
Exista vreun om mai prost decat Ulise Grosu?
n.d. etc., acum 4216 zile, 1 ora, 8 minute, 21 secunde
Omul potrivit la locul potrivit.
Ulise Grosu, acum 4216 zile, 3 ore, 47 minute, 1 secunda
Desi intalnirea de taina de la Fitionesti a fost aspru criticata de anumiti politicieni mioritici de Vrancea, constat ca posibilile hotarari luate atunci, au fost puse in practica.
, acum 4216 zile, 8 ore, 23 minute, 3 secunde
Felicitari!
peppers, acum 4216 zile, 12 ore, 5 minute, 10 secunde
Un finantist foarte bun ca Domnul Eugen Ciorici merita sa fie şef al Direcţiei de Finanţe. Felicitari!
ecallex, acum 4216 zile, 12 ore, 20 minute, 57 secunde
Felicitari Dl. Ciorici pentru avansare si felicitari PNL`ului care a promovat pe aceasta functie, extrem de importanta, un profesionist si un om respectat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.