Economic

2Video!!!Advertorial: Dacia Dokker s-a lansat la Focşani: utilitate maximă,volum mare,şi preţ mic

Mihai Boicu
19 sep 2012 4895 vizualizări
Auto Sima Beyer a prezentat ultimele modele Dacia: Dokker şi utilitara Dokker Van.“Dokker este un adevărat combi care poate găzdui cinci persoane şi bagajele acetora”, spun reprezentanţii distribuitorului

Cele mai recente două modele Dacia produse de francezii de la Renault au fost lansate aseară la Focşani la show room-ul Auto Sima Beyer. Dacia Dokker şi Dokker Van mizează pentru a atrage atenţia cumpărătorilor pe spaţiile generoase, caracteristici tehnice noi, utilitate, fiabilitate şi, în primul rand, pe preţuri mici. “Dacă pană acum lansam un singur produs, acum lansăm două. Am ajuns astfel la al nouălea autoturism din gama Dacia. Este un produs care va fi înlocuitorul Dacia MCV, care a avut mare succes pe plan internaţional”, a declarat Stan Sima, patronul Auto Sima Beyer. Dacia Dokker este un vehicul cu un spaţiu foarte generos, care poate fi utilizat atat în scop personal, ca maşină de familie, cat şi profesional. “Dokker este un adevărat combi care poate găzdui cinci persoane şi bagajele acetora. Dacia Dokker este polivalentă. Volumul portbagajului este de 800 de litri, iar cu banchetele rabatate ajunge la 3000 de litri”, a specificat Costel Ivan, directorul de vanzări al firmei. Dacia Dokker vine cu patru versiuni de motorizare. Două dintre acestea sunt pe benzină, din care noul Motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP. Motorizările diesel oferă 75 CP şi 90 CP. Modelul dispune de trei nivel de echipare: Basic, Ambiance şi Laureate. Preţurile variază între 9.000 de euro (TVA inclus) pentru Dokker Ambiance, echipat cu motorul pe benzină 1.6 MPI de 85 CP şi 13.600 de euro (TVA inclus) pentru varianta Dokker Laureate, echipat cu motorul diesel 1.5 dCI de 90 CP. “Utilitara Dokker Van este un vehicul care se remarcă prin funcţionalitate, cu un volum util de 3.300 litri şi o greutate utilă de 750 kg”, a spus directorul de vanzări Costel Ivan despre al doilea autoturism Dacia lansat aseară la Focşani. Modelul are două nivele de echipare, Basic şi Ambiance şi are aceleaşi motorizări ca în cazul Dokker. “Cu preţuri cuprinse de la 8.700 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Basic şi 11.500 de euro în cazul versiunii Ambiance cu motorizare diesel de 90 CP, Dokker Van reprezintă o ofertă imbatabilă pentru clienţii aflaţi în căutarea unei utilitare robuste şi cu foarte bună capacitate de încărcare”, spun reprezentanţii Sima Beyer. Ambele modele ale Dacia sunt echipate şi cu o sisteme de navigaţie, care fac condusul acestora mai uşor şi mai plăcut. Prezentarea ultimelor două modele ale gamei Dacia face parte din operaţiunea specială de lansare “Zilele Doker”, derulată în perioada 20 – 28 septembrie 2012. La prezentarea de ieri au participat mulţi iubitori de maşini, iar din partea autorităţilor judeţene a venit Ionel Cel Mare, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea. (Mihai BOICU) 

 

Dacia Dokker este ideală pentru podgoreni: transportă un cub de vin

Reprezentanţii dealerului de la Dac Panciu spun că mai rămane loc şi pentru cateva lădiţe cu struguri

Noile modele Dacia Dokker sunt vehiculele ideale pentru podgoreni, după cum au demonstrat reprezentanţii Autoservice Dac Panciu la prezentarea celor două maşini care a avut loc aseară în oraşul dintre vii. În cele două maşini încape cu uşurinţă un cub de vin cu 1.000 de litri, ceea ce le poate face foarte atractive pentru micii producători de vin din zona Panciului şi nu numai. Adaptarea Dacia Dokker şi Dokker Van la specificul podgoriei Panciu este atuu-ul pe care Autoservice Dac Panciu mizează pentru a comercializa cele două maşini. “Mizăm pe specificul zonei pentru a atrage clienţii. În Dokker Van încape un cub de vin şi mai este loc şi pentru cateva lădiţe cu struguri. De asemenea, în Dacia Dokker se pot rabata banchetele şi maşina se tranformă în utilitară. Maşina are un sistem foarte bun de prindere cu chingi. Romanul nu-şi poate permite să cumpere patru maşini, aşa că are una la dispoziţie în care poate îmbină cu utilul cu plăcutul”, a declarat Gheorghe Amăricăi, directorul Autoservice Dac Panciu. Dacia Dokker este maşina cu cel mai mare portabaj din segmentul său. Gheorghe Amăricăi spune că autoturismele Dacia sunt foarte rezistente şi cu ele “service-urile mor de foame”. (Mihai BOICU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.