Economic

VIDEO!!!Lodgy lansat la Focşani de Sima Bayer

Dan Chiriac
6 iun 2012 7584 vizualizări
In zilele următoare va fi organizat un drive-test la care pot participa focşănenii

Sima Bayer a lansat aseară, în cadrul unei manifestări  de aproximativ jumătate de oră, ultimul model al gamei Dacia, Lodgy. Festivitatea a fost onorată de patronul Stan Sima, dar şi de directorul de vanzări Costel Ivan. Organizatorii evenimentului au împărţit pliante cu plăcuţe de înmatriculare. Cei care au intrat în posesia acestora pot participa la un concurs prin care pot caştiga trei maşini Lodgy. “Este al şaptelea model de Dacia, care vine după Logan, MCV, Sandero, Duster ş.a. Lodgy este un veritabil autovehicul de familie, care oferă spaţiu şi confort, fără limite, la un preţ excepţional. Noul model surprinde prin designul său. Poate găzdui confortabil şapte persoane. Lodgy oferă sistemul de navigaţie, totul la un preţ de 300 euro, dar şi scaune încălzite pentru o sută de euro. Al treilea rand de scaune poate fi extras, oferind mai mult spaţiu utilizatorului. Motorizările sunt pe benzină, dar şi diesel”, a spus Costel Ivan, directorul de vanzări Dacia. Aceasta a anunţat că în perioada 7-10 iunie, la showroom-ul din Focşani va fi organizată Ziua Porţilor Deshise. “În cadrul evenimentului participanţii pot lua parte la un concurs în care caştigurile constau în trei autoturisme Lodgy. Cei care nu vor fi caştigătorii acestuia pot fi beneficiarii unuia din cele 100 de week-end-uri Lodgy”, a mai adăugat Ivan. Preţul maşinii lansate aseară porneşte de la 9.500 euro şi ajunge pană la 14.700 euro, în cazul unui autoturism cu toate dotările. Patronul Stan Sima a fost cel care a ţinut să remarce calităţile noului model şi le-a arătat celor prezenţi potenţialulul autoturismului Lodgy. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.