Economic

VIDEO!!! Credite „All Inclusive” de la BRD-Advertorial

Ziarul de Vrancea
18 mai 2012 2717 vizualizări
O ofertă promoţională de la BRD atrage atenţia pe piaţa bancară u clienţii sunt răsfăţaţi cu un „all inclusive” la creditul de nevoi personale Expresso

 Cine s-a gandit că vom putea trăi experienţa unui „all inclusive” şi în mediul bancar? Cei de la BRD s-au gandit la asta şi au lansat în cadrul unei conferinţe de presă, la Bacău, o nouă provocare, prin oferta promoţională la creditul de nevoi personale Expresso “all inclusive”. Noul serviciu a fost anunţat la sediul BRD din Bacău în prezenţa jurnaliştilor din regiune. De asemenea, la lansare a participat şi Constantin Daniel Popa, directorul Sucursalei BRD Vrancea, Grop Bacău. Dobanda acestui credit este fixă, de 5,5% pe an. Comisionul de analiză a dosarului este 0, la fel şi comisionul de rambursare anticipată. În plus, valoarea de împrumut se ridică pană la 65.000 de lei, iar perioada de împrumut este de cinci ani. Şi acum, atenţie, perioada de graţie parţială de pană la 6 luni, la alegere, în care clientul plăteşte doar dobanda, comisioanele şi valoarea asigurării. Rambursarea se face în rate egale sau descrescătoare. “Vă dau un exemplu: la un credit  de 25.000 de lei, pe o perioadă de cinci ani, DAE (Dobanda Anuală Efectivă) este de 12,15%, este procentul cel mai mic de pe piaţă. Rata lunară de plată care îi revine clientului este puţin peste 600 de lei. Suma totală plătibilă la sfarşitul perioadei de creditare este doar 32.651 de lei”, ne-a spus Oana Mădălina Pîntea, directorul de Retail, Grup BRD Bacău.

Avantaje la Creditul ipotecar „Prima Casă”

Creditul ipotecar de la BRD a fost bine primit pe piaţa imobiliară, în ciuda situaţei economice care s-a conturat într-un trend negativ. “Tranzacţiile imobiliare au scăzut foarte mult în ultimii trei, patru ani. Scăderea a fost abruptă la apartamente şi terenuri, în unele cazuri a ajuns şi la 50% faţă de anul 2008. De un an se constată o evoluţie constantă a preţului, ba chiar într-o uşoară urcare în oraşele mari din ţară. Asta arată că nu mai poate să coboare mai jos de atat. Este un moment extraordinar să poţi să achiziţionezi o casă acum, cînd se va debloca piaţa, preţurile vor urca. La ora aceasta, creditul de consum la BRD este la cel mai mic nivel DAE de cand s-a inventat creditul de consum în Romania, asta prin anul 2000”, ne-a declarat Lucian Lazăr, director executiv BRD, Grup Bacău. Produsul BRD  “Prima Casă” este la cel mai avantajos nivel din ultimii ani. Comisionul de analiză a dosarului este 0, comisionul de administrare lunară este 0, comisionul de rambursare anticipată este tot 0. Avansul este minim 5%,iar perioada de creditare se întinde pe 30 de ani. Cei de la BRD propun exemplul unui credit de 40.000 de euro pe 30 de ani. DAE este la cel mai mic nivel pe piaţă, 4.56%. Rata lunară ajunge la 202 euro. Suma totală plătibila la sfarşitul perioadei de creditare este de 72.214 Euro. (Ziarul de Vrancea)

Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea un material video de la lansarea ofertei la produsul Expresso “all inclusive”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lars, acum 4362 zile, 20 ore, 43 minute, 18 secunde
BANCILE IN ROMANIA PRACTICA CAMATARIA CU ACTE IN REGULA!ATENTIE MARE LA IMPRUMUTURI INDIFERENT DE CE NATURA SUNT!VA SPUNE ASTA UNUL CE S-A,,FRIPT,,ASA CUM A SPUS DOMNULM VASILESCU DE LA BNR!NU VA citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.