Economic

Volksbank iese cu o ofertă de creditare după doi ani de pauză

Ziarul de Vrancea
14 sep 2011 1078 vizualizări
Volksbank Romania reporneşte creditarea prin lansarea împrumutului "Casa", destinat achiziţiei de locuinţe, primul produs de acest gen după o pauză de aproape 2 ani în activităţile de creditare, a anunţat miercuri banca.

Creditul este disponibil atît în euro, cît şi în lei, la dobînzi de 6,98% pentru împrumuturile în monedă europeană şi de 9,61% pentru lei. Dobîndă este variabilă în funcţie de indicatorii EURIBOR şi ROBOR, se arată într-un comunicat al băncii. Dobînda la creditul Casa este actualizată la fiecare trei luni pentru creditele în euro, în funcţie de valoarea indicatorului Euribor la trei luni. Pentru împrumuturile în lei, dobînda se actualizează semestrial, în funcţie de fluctuaţiile indicatorului Robor la şase luni. Marja aplicată dobînzilor de referinţă este fixă pe toată durata contractului, de 5,45% la euro şi 2,95% pentru împrumuturile în lei. Pe lîngă dobînzi, persoanele care vor să contracteze un astfel de credit vor trebui să plătească un comision de analiză dosar de 200 de euro, un comision unic de postacordare de 35 de euro şi un comision de cont curent de 0,25 euro lunar. "Creditului Casa este al doilea produs lansat de Volksbank după anunţarea noii strategii a băncii şi primul produs de acest gen după o pauză de aproape 2 ani în activităţile de creditare. Probabil este diferit faţă de ofertele pe care le-aţi văzut în trecut de la această bancă şi asta din cauză că am învăţat din această criză că trebuie să revenim la valori de bază: servicii simple şi utile, transparenţă şi încredere", a declarat în comunicat Lucian Cojocaru, vicepreşedintele Volksbank.

,


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.