Economic

Proprietarul Poli Timisoara cere insolventa uneia din firmele sale

Ziarul de Vrancea
24 ian 2011 507 vizualizări
Firma BKP Trust Invest, administrata de Marian Iancu, proprietarul clubului de fotbal Poli Timisoara, a cerut insolventa intr-un dosar inregistrat pe data de 19 ianuarie la Tribunalul Bucuresti si se reorganizeaza judiciar pentru a putea plati datorii la buget.

"Este una dintre societatile care n-au lucrat de ceva vreme. Este o societate de portofoliu, care are niste datorii restante la bugetul de stat, iar ca sa le putem plati, trebuie sa trecem prin reorganizare judiciara", a declarat Marian Iancu. El sustine ca firma are creante neincasate de aproximativ 4,5 milioane de euro, in timp ce datoriile catre bugetul de stat sint de 2 milioane de euro. "Activul este de doua ori si ceva mai mare decit datoriile si de aceea ni se permite reorganizarea. Doar asa ne putem compensa datoriile", a explicat Iancu. Potrivit datelor disponibile pe pagina de internet a Ministerului Finantelor, firma, care are ca obiect de activitate fabricarea produselor obtinute din prelucrarea titeiului, a avut in 2009 venituri totale de 17,9 milioane lei (aproximativ 4,2 milioane euro) si un profit de 3,8 milioane lei (900.000 euro). Potrivit aceleiasi surse, BKP Trust Invest avea in la sfirsitul anului 2009 datorii totale de 197,9 milioane lei (aproximativ 47 milioane euro) si creante in valoare de 99,3 milioane de lei (23,6 milioane euro). Dosarul inaintat la tribunal are termen de judecata pe data de 24 ianuarie.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.