Economic

Ciorici a devenit subordonatul lui Ghionea la Finante

Sorin Tudose
18 ian 2011 1749 vizualizări
Eugen Ciorici a trecut la cerere de pe functia de director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Vrancea pe cea de director adjunct in cursul zilei de ieri.

"Azi (ieri n.r.) mi-a sosit ordinul de numire pe functia de director adjunct. Ma voi ocupa de Activitatea de Metodologie si Administrare a Veniturilor Statului", ne-a spus Eugen Ciorici. La rindul sau, Ion Ghionea va primi, cel mai probabil in cursul zilei de azi, ordinul de numire pe functia de director al Fiscului vrincean. "Eu voi primi azi ordinul de numire pentru ca asa este firesc. Mai intii sint pusi pe functie adjunctii", ne-a declarat Ghionea. Noul sef al Finantelor are sustinerea PDL si a fost director adjunct pe functia preluata acum de Eugen Ciorici. Constantin Grigorica ramine in continuare director adjunct pe activitatea de Control Fiscal. Eugen Ciorici, fostul director excutiv al Finantelor Publice, si-a depus cererea de transfer saptamina trecuta la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), cel mai probabil in urma unei intelegeri politice cu guvernantii portocalii de la judet. Liberalul a fost la cirma institutiei in perioada 2005-2007, dar si in 2010-2011, cind a revenit pe post in urma unui proces. Eugen Ciorici a ocupat in timpul guvernarii liberale si functia de vicepresedinte al ANAF, avind o relatie speciala cu fostul ministru de Finante, Varujan Vosganian. In urmatoarea perioada Fiscul va trece prin unele reorganizari impuse de la centru, asa ca nu sint excluse si alte permutari pe functii. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 22 ore, 2 minute, 15 secunde
Pleaca ai nostri,vin ai nostri....mare scofala! Oricum nu se schimba nimic in bine.
, acum 739399 zile, 22 ore, 2 minute, 15 secunde
OM mare acest GHIONEA,mare caracter si aranjor,se cunoaste dupa fata,nu vedeti ce ochelari de soare si-a tras,ce toala are pe el,de zici ca e reprezentantul PAMELEI ANDERSON in RO. nu directorul citeste integral
, acum 739399 zile, 22 ore, 2 minute, 15 secunde
Mai bun ca Grigorica nu-i nici unul........
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.