Economic

Vinzarile de automobile din China au urcat la 13,8 milioane unitati

Ziarul de Vrancea
11 ian 2011 408 vizualizări
Vinzarile de autoturisme din China, cea mai mai mare piata auto din lume, au crescut cu 33,2% anul trecut, la nivelul record de 13,8 milioane de unitati, potrivit datelor Asociatiei Chineze a Producatorilor de Automobile, preluate de Reuters

Numai in luna decembrie vinzarile de autoturisme au avansat cu 18,6%, la 1,3 milioane de unitati, in conditiile in care populatia s-a grabit sa profite de programul guvernamental prin care s-au acordat subventii pentru achizitionarea de masini de dimensiuni reduse, inainte ca acesta sa expire, la sfirsitul anului trecut. Analistii anticipeaza ca vinzarile ar putea sa scada in primele luni ale acestui an. Ultima reducere a pietei a fost inregistrata in a doua jumatate a anului 2008, in urma unui cutremur devastator. Pentru intreg anul, analistii estimeaza o crestere cu 10-15% a pietei auto chineze.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.