Economic

Patronii pot depune declaratiile fiscale online

Doina Ganea
6 oct 2010 1073 vizualizări
Contribuabilii mari si mijlocii sint obligati ca începind cu 25 noiembrie sa depuna declaratii fiscale electronice.

Oficialii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Vrancea au anuntat ca potrivit Ordinului presedintelui ANAF nr. 2520/27.09.2010 depunerea declaratiilor fiscale se poate face si prin mijloace electronice de transmitere la distanta de catre agentii economici. Incepind cu obligatiile cu termen de declarare 25 noiembrie 2010 contribuabilii mari si mijlocii au obligatia depunerii declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta, prin intermediul Sistemului Electronic National. Acestea se refera la obligatiile de plata la bugetul de stat, asigurarile sociale, declaratiile rectificative, cele privind impozitul pe profit, decont de TVA, accizele. "Semnarea declaratiilor fiscale se realizeaza prin utilizarea certificatului calificat digital emis de un furnizor de servicii de certificare, acreditat in conditiile Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica", precizeaza oficialii DGFP Vrancea. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 10 ore, 39 minute, 11 secunde
Certifficatul digital calificat, emis conform legii 455/2001 - Legea semnaturii electronice, este valabil 12 luni si costa 47 EURO+TVA: Procedura de obtinere: =============== 1. Determinarea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.