Economic

Ce se mai intimpla in Focsani?

Ziarul de Vrancea
18 mai 2010 2066 vizualizări
Restaurant Italian - Pizzerie din Focsani

Reporter: De ce restaurant italian?

Manager - Corcoz Adrian: Bucataria italieneasca este una dintre cele mai apreciate din intreaga lume. Este rafinata, savuroasa si, mai presus de toate, sanatoasa. Face parte din cultura uneia dintre cele mai civilizate natiuni europene. In plus este foarte apreciata de romani.

Reporter: Unde v-ati scolarizat bucatarii si restul personalului?

C.A. Scolarizarea a fost facuta la Restaurant - Pizzerie Capricciosa din Baneasa, Strada Ion Ionescu de la Brad nr 2, Bucuresti, unul dintre cele mai cunoscute restaurante de gen din romania. Timp de 5 luni, colegii mei au invatat de la maestrii bucatari veritabili secretul retetelor traditionale. Permiteti-mi sa-i multumesc cu aceasta ocazie d-lui Emil Simion, patronul restaurantului-scoala. Promitem cititorilor dumneavoastra si clientilor nostri ca toate produsele noastre vor respecta cu strictete retetele traditionale si ca, in acest fel, vom aduce pe mesele lor, un pic din rafinamentul italian la Focsani.

Reporter: Ce contine meniul Italian la Sorste?

C.A.: Vreau intii sa precizez ca meniul nostru este doar italienesc. Ne-am propus sa nu amestecam stilurile si sa ne definim pe piata ca avind o oferta clara. Cuprinde evident paste facute in casa si feluri principale pe baza de carne de vitel, pui, porc si peste. De asemenea pizza la cuptor de lemne si diverse deserturi specific italienesti.

Reporter: Cind veti face inaugurarea restaurantului italian ?

C.A.: Peste o saptamina, pe 21 mai, de Sfintii Constantin si Elena. Data nu este aleasa intimplator. Am dorit ca inca de la deschidere clientii nostri sa se poata bucura de o mica surpriza; asa incit fiecare persoana care poarta unul dintre cele doua nume sfinte vor beneficia de o reducere de 15% din nota de plata.

Reporter: In incheiere doriti sa transmiteti ceva clientilor sau potentialilor clienti?

C.A.: Da, doresc sa le multumesc in primul rind celor care ne sunt clienti fideli de ani de zile. Lor nu trebuie sa le mai dau asigurari privind calitatea serviciilor noastre. Iar oaspetilor care ne vor trece pragul vreau sa le spun ca aici pot gasi oricind nu numai mincare italieneasca de buna calitate si bauturi atent alese, ci si un personal calificat dupa cele mai exigente cerinte. Echipa de la Sorste este pregatita sa le ofere musafirilor nostri servicii de excelenta.

Va asteptam cu drag sa degustati produsele unei bucatarii unice, bucataria italiana!

B-dul Bucuresti nr 12, Focsani Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 5 ore, 51 minute, 28 secunde
ce sa zic...oare cine putea sa faca in zile de criza un restaurant in afara de cumnatul lui placinta?
, acum 739400 zile, 5 ore, 51 minute, 28 secunde
pai mai bine faceau placintarie nu????
, acum 739400 zile, 5 ore, 51 minute, 28 secunde
Bai reporter, bai vacare, Romania se scrie cu "r" MARE !!! Cat despre restaurantul cu specific italian , tin sa anunt patronii sa nu se bazeze pe consumatia ipotetica pe care as putea-o face eu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.