Economic

CNVM a autorizat un nou fond de investitii administrat de Raiffeisen

Ziarul de Vrancea
20 apr 2010 510 vizualizări
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a autorizat un nou fond de investitii administrat de Raiffeisen Asset Management, respectiv fondul deschis de investitii Raiffeisen Confort Seria 2, care va avea plasamente monetare, dar si in valori mobiliare

"Fondul Raiffeisen Confort Seria 2 va putea detine pina la 100% din activele sale in valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare emise sau garantate de statul roman sau de autoritatile publice locale ale acestuia, cu conditia respectarii principiului dispersiei riscului, respectiv detinerea de valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare aferente a cel putin sase emisiuni diferite, cu conditia ca valorile mobiliare si instrumentele pietei monetare de la oricare dintre emisiuni sa nu depaseasca 30% din totalul activelor fondului", se arata intr-o decizie de joi a CNVM.

Administratorul de fonduri mai are un fond de investitii Confort, incadrat in categoria "Alte fonduri", cu active de 25,2 milioane le la finele lunii martie. Raiffeisen Asset Management administra la finele primului trimestru sapte fonduri de investitii, dintre care sase erau deschise, iar unul inchis. Compania se clasa pe locul doi in topul administratorilor de fonduri, cu active cumulate de 1,458 miliarde lei si o cota de piata de 32,27%. Cele mai mari active administrate de Raiffeisen Asset Management erau ale fondului Raiffeisen Montar, respectiv de 835,3 milioane lei. Raiffeisen Asset Management este detinuta de Raiffeisen Bank, care are 99,99% din actiuni.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.