Economic

Udrea despre turismul pe litoral: Nu mai merge cu smecheria

Ziarul de Vrancea
29 mar 2010 428 vizualizări
u daca nu faci lucrurile foarte serios, nu vom reusi sa facem din litoralul romanesc si din turism in general un domeniu competitiv", sustine ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, sustine ca turismul romanesc nu poate deveni unul competitiv daca cei implicati in acest domeniu nu termina cu smecheria si nu incep sa respecte regulile. "La Tirgul de Turism al Romaniei am vazut pliantele tarilor care participau la tirg si care sint in competitie cu Romania pe turismul de litoral si mi-am dat seama ca nu avem mari sanse daca nu intelegem o data ca nu mai merge cu smecheria. Daca nu faci lucrurile foarte serios, doar sa fii smecher si sa incalci regulile pentru ca isi permiti pentru ca fie ai o relatie sus-pusa, fie tu insuti esti cineva, niciodata nu vom reusi sa facem din litoralul romanesc si din turism in general un domeniu competitiv", a declarat Udrea, simbata, la Constanta. Ministrul Elena Udrea a mai spus ca este ingrijorata de situatia constructiilor ilegale de pe litoral, motiv pentru care a decis infiintarea unui Comandament care sa le identifice si sa ia masuri pentru desfiintarea lor. "Am decis constituirea unui Comandament, condus de catre prefectul de la Constanta, Claudiu Palaz, care se va ocupa de pregatirea litoralului, dar si de identificarea constructiilor abuzive si obligarea celor care construiesc abuziv sa intre in legalitate, inclusiv prin desfiintarea acestor constructii pe cheltuiala celor care incalca legea", a mai spus Udrea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.