Economic

Actele fiscului vrincean editate la Vilcea

Doina Ganea
25 sep 2009 776 vizualizări
Imprimeria din Rimnicu Vilcea editeaza acte fiscale pentru 14 judete printre care se numara si Vrancea

La sfirsitul lunii iulie, a fost inaugurata la Vilcea Unitatea de Imprimare Rapida. Importanta acestei unitati rezida din faptul ca aici vor fi tiparite cele mai multe acte emise de unitatile administratiilor fiscale teritoriale din Romania. Printre cele 14 judete pilot care se bucura de serviciile de imprimerie de la Vilcea se numara si Vrancea. Finantistii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Vrancea au participat saptamina aceasta la Vilcea, la o sedinta de pregatire din punct de vedere tehnic, cit si organizatoric a editarii, implicuirii si comunicarii centralizate a actelor administrativ-fiscale si procedurale. Vrancea face parte din programul pilot de emitere centralizata a actelor administrativ fiscale alaturi de alte 13 judete. Generalizarea imprimarii centralizate se va realiza etapizat, pina la sfirsitul anului, pe criteriul arondarii regionale, potrivit deciziei conducerii ANAF privind planificarea trecerii la tiparirea centralizata a documentelor administrativ-fiscale si procedurale. "Unitatea de Imprimare Rapida a aparut in contextul preocuparilor Ministerului Finantelor Publice pentru imbunatatirea calitatii serviciilor publice si eficientizarii activitatii administrative. Aceasta va asigura: eficientizarea activitatii inspectorilor fiscali, crearea unei baze de date centrale unice care sa permita o evidenta a documentelor emise, a confirmarilor de primire, cit si a notificarilor si a stadiului acestora, diminuarea costurilor, cresterea confidentialitatii datelor; adoptarea si aplicarea unor proceduri de lucru unitare, standardizarea termenelor de emitere a actelor administrativ-fiscale", spun finantistii vrinceni. (D. GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.