Economic

Transelectrica cauta o colaborare in Rusia

Ziarul de Vrancea
14 sep 2009 688 vizualizări
Transportatorul national de electricitate, Transelectrica, va colabora cu societatea-omolog din Rusia, Inter Rao, in proiecte de infrastructura, iar reprezentantii celor doua companii se vor intilni si luna viitoare pentru discutii, a declarat directorul Transelectrica, Adrian Baicusi.

"Zilele trecute ne-am intors din Moscova. Aceasta a fost cea de-a doua intilnire cu reprezentantii Inter Rao, dupa vizita din luna mai, din Moscova. Atunci se formase o echipa de lucru comuna, care sa identifice proiecte de colaborare intre Transelectrica si Inter Rao. Este vorba in special de proiecte in infrastructura retelei de transport de electricitate (linii si statii electrice - n.r.)", a precizat directorul general al Transelectrica, Adrian Baicusi. Acesta a adaugat faptul ca, in cursul lunii viitoare, reprezentantii celor doua companii se vor intilni iar, pentru continuarea discutiilor. "Vom continua aceste intilniri periodice, iar urmatoarea intilnire ar putea avea loc in Romania; o data la ei, o data la noi", a mentionat directorul general al Transelectrica.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.