Economic

UPC aduce in Focsani televiziunea digitala prin cablu

Mihaela Beșleagă
15 oct 2008 4486 vizualizări
Inregistrarea programelor favorite, derularea emisiunilor in direct, un ghid tv electronic, sint citeva dintre facilitatile noului serviciu u preturile pornesc de la 40 lei

In premiera pentru Focsani, compania UPC lanseaza un nou serviciu, cel de televiziune digitala prin cablu, UPC Digital TV, dar si Digital Video Recorder (DVR). Ieri, reprezentantii operatorului de telecomunicatii au prezentat noua oferta si, cu aceasta ocazie, au deschis oficial si sediul din strada Bucegi, unde se va deservi relatia cu clientii. "UPC aduce o schimbare in ceea ce priveste accesul la informatie prin introducerea televiziunii digitale, care presupune un nivel calitativ superior, atit din punct de vedere al imaginii cit si a sunetului", a precizat Cristian Diaconu, director regional de operatiuni UPC. Cu noul serviciu, focsanenii au acces la peste 100 de programe de televiziune, care se instaleaza usor, fara antene si multe cabluri prin casa. Pretul celor trei pachete este de: UPC Digital TV Small A HBO MaxPack, 64 de canale - 45 lei, UPC Digital TV Medium, 103 canale - 40 lei, UPC Digital TV LargeA HBO MaxPack, 109 canale - 65 lei. Serviciul de televiziune digitala este inclus si in pachete care contin servicii de internet si telefonie, la preturi cuprinse intre 60 si 140 lei. Pentru receptionarea semnalului digital prin cablu, UPC ofera clientilor, gratuit, in custodie, un decodor digital performant. Acestia pot receptiona serviciul digital pe unul dintre televizoarele din casa lor, in timp ce, pentru restul televizoarelor, le sint oferite gratuit, prin semnal analogic, cele mai importante canale romanesti si straine. Prin optiunea DVR, puteti opri si derula emisiunile difuzate in direct si puteti inregistra emisiunile preferate, in timp ce urmariti un alt program. Cu UPC Digital TV, puteti avea acces si la ghidul electronic de programe, EPG, iar prin optiunea "control parental" puteti bloca accesul copiilor la anumite canale nerecomandate minorilor. în acest moment, serviciul de televiziune digitala este disponibil in principalele orase din tara, Focsaniul fiind primul oras din al II-lea val care beneficiaza de acest serviciu. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.