Economic

Audi A 4, lansat la Pensiunea Dana 2

Dan Chiriac
27 mar 2008 904 vizualizări
Astazi, de la ora 10.00, la pensiunea Dana 2, va avea loc lansarea oficiala in Focsani a modelului Audi A4

Evenimentul este organizat de firma Scorpion, unicul dealer zonal a marcilor VW si Audi. Catalogata ca cea mai sportiva limuzina din segmentul mediu, Audi A4 va avea parte de doua zile de Drive-Test la Focsani. Cei dornici sa incerce performantele acestui nou bolid sint asteptati azi si miine, intre orele 11:00-17:00, la Pensiunea Dana 2. "Sportiv si cu prestanta, inspirind progres si provocind reactii puternice, noul A4 creeaza o noua dimensiune in segmentul mediu de automobile. Noul model Audi A4 este lansat cu posibilitatea alegerii dintre cele 5 motoare precise si puternice, ce acopera o gama de putere de la 143 CP la 265 CP. Toate motorizarile au la baza principiul injectiei directe de combustibil: tehnologia FSI pentru cele doua motoare pe benzina si sistemul common rail pentru motoarele TDI. Motoarele cu patru cilindri sint supraalimentate prin turbocompresor. în acelasi timp, motoarele consuma mai putin carburant decit motoarele similare ale modelului anterior: in cazul motoarelor pe benzina, consumul a fost redus in medie cu 13%, iar pentru motoarele TDI, consumul a scazut cu 6%", se arata in prezentarea facuta de distribuitor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.