Economic

CitiFinancial vinde credite de pina la 45.000 de lei

Camelia Stănilă
18 dec 2007 1968 vizualizări
Magazinul de credite din Focsani a fost deschis ieri publicului, fiind asaltat de clienti inca de la primele ore u CitiFinancial acorda credite pentru nevoie personale nespecificate, de la 1.000 la 45.000 lei

CitiFinancial si-a inaugurat ieri magazinul de credite din Focsani, in prezenta conducerii unitatii, a primarului Decebal Bacinschi si a subprefectului Ion Oprea, dar si a numerosi clienti care au dorit sa cunoasca facilitatile oferite la imprumuturi de noua institutie financiara. CitiFinancial este divizia de finantari persoane fizice a Citibank Romania, astfel ca "magazinul de credite" ofera imprumuturi pentru nevoi personale nespecificate, fara garantii, intre 1.000 si 45.000 lei, in functie de venitul solicitantului. Sorin Placinta, directorul filialei Vrancea a CitiFinancial si Gabriela Paduraru, directorul de vinzari au prezentat performantele bancii pe care o reprezinta, despre care putini stiu, de exemplu, ca a inventat cardul de credit. CitiFinancial aduce pe piata din Focsani un concep nou, acela de a veni in intimpinarea clientilor atit prin produse flexibile, performante, cit si prin vinzari de credite inclusiv la domiciliul clientilor. "Reprezentantii de vinzari din centrul CitiFinancial sint pregatiti sa sprijine clientii in pregatirea documentatiei si parcurgerea procesului de obtinere a creditului. Clientul este cel care alege locul preferat pentru intilnirea cu reprezentantii CitiFinancial - la birou sau la domiciliu, sau in magazinul de credite", a declarat Gabriela Paduraru, director de vinzari la CitiFinancial Focsani. Produsele oferite de magazinul de credite se adreseaza unei categorii largi de clienti, intre 21 si 75 de ani, inclusiv celor cu venituri mici, netul minim acceptat fiind de 270 de lei. "In Focsani sint multe persoane care au nevoie de bani", a afirmat primarul Decebal Bacinschi, urindu-le succes noilor veniti pe piata bancara focsaneana. "Pe aceasta piata concurenta se ascute tot mai tare, iar diferenta nu o s-o faca decit calitatea serviciilor oferite de dvs. si, implicit, de calitatea personalului", a completat si suprefectul Ion Oprea. La nivel national, CitiFinancial are 41 de birouri de vinzari si peste 660 de consultanti de credit. In Focsani, magazinul de credite poate fi gasit pe strada Stefan cel Mare nr. 14 A. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.