Economic

Raiffeisen Bank International crede că revine pe profit în 2015

Ziarul de Vrancea
16 oct 2014 866 vizualizări
Raiffeisen Bank International (RBI) estimează că va înregistra profit anul viitor, după pierderile anticipate pentru acest an, pe fondul dificultăţilor întampinate pe pieţele din Ungaria şi Ucraina, potrivit directorului financiar al grupului austriac, Martin Gruell, citat de Reuters.

RBI a anunţat, în luna septembrie, că se aşteaptă la o pierdere de 500 de milioane de euro în acest an, din cauza problemelor cu care se confruntă pe două dintre pieţele europene. "Obţinem venituri importante în mai multe ţări, sunt doar două ţări în care situaţia ne îngrijorează", a declarat Gruell în cadrul unei conferinţe, făcand referire la Ucraina şi Ungaria. Gruell a precizat că sancţiunile impuse Rusiei pentru implicarea în conflictul din estul Ucrainei au avut pană în prezent un impact nesemnificativ asupra grupului bancar. De asemenea, directorul financiar al RBI a apreciat că obligativitatea impusă băncilor de către guvernul Ungariei de a transforma creditele în valută în forinţi nu va afecta semnificativ valoarea împrumuturilor. Acţiunile RBI au urcat joi cu 0,9%, în timp ce componenta bancară a indicelui Stoxx Europe 600 a scăzut cu 0,7%.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
cristina, acum 3479 zile, 18 ore, 17 minute, 32 secunde
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra citeste integral
lars, acum 3479 zile, 18 ore, 53 minute
danb,tare imi este ca nu sunt singurii care practica ,,camatarie cu acte in regula,, in tara asta!si eu am cazut in ,,sclavie,, pentru 20 de ani!asta este,unde nu-i cap ii vai si amar de circa!
danb, acum 3479 zile, 20 ore, 42 minute, 59 secunde
Eu sper sa NU revina si sa se care dracului din Romania escrocii astia. Nu mi s-a intamplat in viata mea ce mi s-a intamplat la ei. La un depozit mi-au dat mai putin bani inapoi decat depusesem eu, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.