Economic

Inscrieri pentru Loteria Vizelor, pina pe 2 decembrie

Mihaela Beșleagă
15 oct 2007 746 vizualizări
"The american dream" poate deveni realitate pentru multi romani datorita programului Loteria Vizelor, organizat in fiecare an de catre Departamentul de Stat al Statelor Unite si care se afla in plina desfasurare.

Guvernul American nu percepe nici o taxa pentru inscrierea in programul Loteria Vizelor 2009

"Diversity Immigrant Visa - U.S. Green Card Lottery" disponibilizeaza 50.000 de vize de rezidenta permanenta (green card) in America si in acest an pentru persoanele care intrunesc conditiile impuse de acest program. Green Card-ul va da dreptul de rezidenta, de munca sau de studiu in SUA, insa conditii care trebuie indeplinite sint foarte stricte. In primul rind, aplicantul trebuie sa fie nativ al uneia dintre tarile mentionate in "Lista tarilor pe regiuni geografice, ai caror cetateni se califica" si sa indeplineasca cerinta de educatie sau de experienta in munca a programului "Diversity Visa". Aplicatii trebuie sa aiba fie diploma de bacalaureat, fie doi ani de experienta de munca in ultimii cinci ani intr-o ocupatie care presupune cel putin doi ani de calificare sau experienta pentru a profesa. Singurul mod de a participa la loteria vizelor 2009 este sa transmiteti un Formular Electronic de înregistrare Diversity Visa, accesibil numai la www.dvlottery.state.gov. Inregistrarile pentru programul DV-2009 trebuie transmise doar electronic in perioada 3 octombrie - 2 decembrie 2007. Aplicantii trebuie sa tina seama de o serie de conditii: aplicatiile se primesc doar online, orice scrisoare primita prin posta nefiind luata in considerare, iar trimiterea mai multor inregistrari pentru o singura persoana va duce la descalificarea acesteia. Aplicantii vor fi selectionati aleatoriu de un calculator, din toate formularele de inregistrare calificate. Cei selectionati vor fi instiintati prin posta in perioada mai "" iulie 2008 si vor primi instructiuni ulterioare, inclusiv informatii asupra taxelor legate de imigrarea in Statele Unite. Nu exista o taxa initiala perceputa de Guvernul American pentru a participa la programul DV-2009. Vizele pentru DV-2009 vor fi eliberate in perioada 1 octombrie 2008 "" 30 septembrie 2009. Pentru mai multe detalii in legatura cu acest program puteti accesa site-ul Ambasadei SUA, Sectia Consulara, la http://bucharest.usembassy.gov/Romana/Diversity_Lottery_2009.html. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.