Economic

Ziua Recoltei premiaza cel mai curios produs agricol

Iulia Crețu
3 oct 2007 1125 vizualizări
Agricultorii din Vrancea care vor sa arate orasenilor rodul muncii lor din aceasta vara pot participa duminica la petrecerea de Ziua Recoltei

Manifestarea, cu must, mititei, pastrama si muzica populara se va desfasura in Piata Moldovei din Focsani, incepind cu ora 9.30. Organizatorii vor vizita standurile expozantilor si vor desemna cistigatorii pina in prinz, cei mai norocosi fiind rasplatiti cu premii in bani intre 40 si 200 RON, dar si cu gratuitati la inchirierea tarabelor pe care acestia isi expun marfa zi de zi. "De Ziua Recoltei va avea loc un moment folcloric sustinut de Ansamblul «Tara Vrancei» si apoi vom vizita standurile. Vom organiza impreuna cu agentii economici care au in activitatea lor producerea de bunuri de consum expozitii", a declarat edilul sef Decebal Bacinschi. Pentru buna desfasurare a evenimentului, Administratia Pietelor Focsani a primit de la bugetul local suma de 7,5 mii RON. In cadrul "Zilei Recoltei" se vor premia cel mai frumos stand, cu gratuitati la chiria tarabelor intre 3 luni si un an, cele mai frumoase produse, cel mai curios produs agricol specific si cea mai interesanta reteta pentru conservarea produselor pentru iarna, cu premii intre 40 si 200 RON. Gospodinele au prilejul tot acum sa cumpere legume de sezon pentru muraturi si conserve la preturi avantajoase. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.