Economic

Ghinionul s-a spart la 6/49

Camelia Stănilă
27 aug 2007 672 vizualizări
Dupa 15 saptamini fara noroc, ghinionul s-a spart ieri la Loto 6/49. 46, 35, 42, 1, 2 si 34 au fost numerele care au tinut intreaga tara cu sufletul la gura, ele fiind ghicite pe un bilet simplu de un norocos din Calarasi, potrivit anuntului facut aseara de reprezentantii Loteriei.

Numerele cistigatoare 46, 35, 42, 1, 2 si 34 au fost ghicite pe un bilet simplu

Acesta va intra in posesia a aproximativ 10 milioane de euro (peste 34 milioane lei noi), dupa ce Loteria a suplimentat fondul de cistiguri la extragerea de ieri. Cum premiul la categoria I nu a mai fost cistigat din 6 mai, agentiile loto au fost luate cu asalt de jucatori mai ales simbata si duminica. Si cei 60 de cistigatori de la categoria a II-a se pot mindri cu un premiu de peste 42 mii lei, adica peste 420 milioane de lei vechi. La categoria a III-a, nu mai putin de 3.316 de romani vor primi cite 1.141,05 lei. La jocul Noroc, numarul extras - 6768646 - nu s-a regasit pe nici un bilet, astfel ca reportul la categoria I a depasit 1 milion de lei. La categoria a II-a a existat un singur cistigator, recompensat cu 393 mii lei, in timp ce la categoria a III-a au existat 6 cistigatori, care vor primi peste 35,6 mii lei fiecare. La N^3 nu a existat un cistigator, fiind inregistrat astfel un report de circa 180 mii lei, insa la N-3 un norocos va intra in posesia unui premiu de 131 mii lei. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.