Economic

ENET asigură cazare pentru muncitorii din judeţ

Iulia Crețu
30 ian 2014 1222 vizualizări
Societatea de termoficare din Focşani transmite că şi-a luat toate măsurile necesare pentru derularea unei activităţi normale în această perioadă de iarnă ceva mai aspră.

De asemenea, ENET spune că asigură spaţii de cazare pentru muncitorii care lucrează la intervenţii şi nu pot ajunge la domiciliu. Purtătorul de cuvant al societăţii de termoficare, Cristina Gavrilă, transmite că în cazul în care apar defecţiuni sau avarii, cetăţenii pot anunţa ENET-ul. Telefonul societăţii este 0237.212.400. “SC ENET SA anunţă că au fost luate toate măsurile necesare pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de normalitate a activităţilor specifice acestei perioade, inclusiv asigurarea de spaţii de cazare pentru personalul consemnat la operaţiuni de intervenţii şi care nu se poate deplasa către locuinţele de domiciliu aflate în afara Municipiului Focşani. Prin intermediul presei asigurăm utilizatorii noştri că suntem pregătiţi să intervenim oriunde vor apărea eventuale avarii, pentru a nu fi afectat confortul termic în apartamente branşate la sistemul centralizat”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Cristina Gavrilă. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.