Caterincă Mioritică

Caricaterinca

Ziarul de Vrancea
4 ian 2013 1461 vizualizări
Invitaţie la luat plasa PDL

În ciuda faptul că în acest an nu mai sunt alegeri, partidele luand un an de pauză din acest punct de vedere, pe la citricienii vranceni va fi rost de agitaţie, de stors lacrimi, de încordat nervi şi de răsturnat bani la şefu’ cel mare pentru un fotoliu de president. Prima uşă de pe Independenţei pare-se că este tot mai frecvent deschisă de politicieni dornici să-şi facă noi cărţi de vizită şi să mai atarne un accesoriu la breloc, printre ei numărandu-se foşti prefecţi, foşti parlamentari, actuali parlamentari sau multe foste speranţe democrat şi liberale. Ceea ce nu ştiu pretendenţii la biroul de şef de PDL este că partiduţul la Vrancea riscă să se facă mic-mic cat… ştiţi voi continuarea şi ce rost mai are să fii preşedinte de mini-partid? Cu alte cuvinte, cine va fi uns şef la PDL îşi cam va lua plasă, nu?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
rares, acum 4128 zile, 12 ore, 12 minute, 53 secunde
ai fost la ghicitoare sau asta iti doresti? sau poate in stele ai vazut tu ceva ca pdl va deveni mic iara usl maaaaaaaaare si te va umfla pe tine cu daruri.umflatule
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.