Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun! Cum Mop-ul le-a stins lumina din cap liberalilor

Ziarul de Vrancea
26 oct 2012 960 vizualizări
Agitaţie mare pe la penelişti ziulicile trecute. Toată lumea se pregătea să ardă toate becurile din sediu pentru că îşi vor pune director luminat la Electrica

Carcotaşii vorbesc că pentru înlocuirea lui Costeluş Doduletz era pregătit unchiul Adochiţei Aluminiţei al secretarului de stat în relaţia cu Perfecturile, vranceanul Cătă Chiper. Postul se elibera pentru că, de la 1 noiembrie îi expiră mandatul lui Doduletz. Chiar dacă PNL a negociat înfiletarea în dulia de la Electrica pe la Bucale, aranjamentul i-a pocnit în cap exact lui Marean, care, iluminat de tupeul liberal a aruncat cu protocolul direct în întrerupător. Baronul a sunat nervos la Bucureşti şi a tunat şi a urlat că la Vrancea numai el comandă şi că nu-i place voltajul unchiului. Drept pentru care, liberalii şi-au ars filamentul şi la conducerea Electrica a revenit un conservator, motanul Dumi Dănilă, soluţia de avarie la îndemana lui Marean, mare iubitor de stalpi de telegraf prin campania electorală. Şi aşa, baronul a mai pus un conservator într-o funcţie ravnită de liberali. Care în schimb se mulţumesc cu posturi de secretare pe la… dar asta vă spunem data viitoare. 

Răducu Niţu îi cere prietenie lui Nicu Frichinoase, ca să tacă

Pesediştii sunt stresaţi la fiecare şedinţă de Celeu din motive de utilizare deasă a microfonului din partea democratului cu mancărici la limbă, Nicu Frichinoase. Care, după cea prins slăbiciunea pesediştilor, s-a gandit să o exploateze la maximum. Iar faptul că Niţu îi dă voie să vorbească şi să critice şi uneori să le ia caimacul, l-a pus rău cu greii din Celeu, cu vanatorul notar cu datorii la întreţinere Vrabie, dar şi cu Liviu Olo cu akcent pe e. Iar săptămana aceasta, în încercarea de a-i calma debitul verbal al lui Nicu, Niţu a vrut să fie băiat finuţ şi i-a cerut prietenie. Cum însă între PSD şi PDL sunt diferenţe mari de opinie, democratul i-a spus că are o reţinere şi că nu poate să-i accepte prietenia. Ceva de genul: i-a dat unfriend pe facebook. Bine, Niţu poate să mai insiste cateva şedinţe, cand va mai conduce vorbăria la Celeu, că după, dacă vine Vrabie la butoane, adio exprimare liberă. 

Asfaltul finuţ al lui Ninel îi ţine maşinile lui 666 RAD pe tuşă

Jale şi supărare maximă se aud de pe cele două văi ale lui Ninel. Nu pentru că liberalul va avea mult de furcă cu doctorul Ghinescu, ci pentru că asfaltarea finuţă a celor două drumuri selenare de pe Ramnic şi de pe Milcov îi lasă la baştină pe transportatorii de lemne toporate de prin pădurile Vrancei noastre dragi prin introducerea unor restricţii de tonaj. Unul dintre ofticaţii că maşinile cu gabarit nu mai au voie să care lemne prea multe, pentru a nu strica asfaltul, este primarul de la Regiu, Răduţă “măi omule” Macovei. Interdicţia lui Nini în ceea ce-l priveşte parcă vedem că se va întoace împotriva sa. Că “măi omule” nu poate să transporte scobitori sau paie de chibrit, el umple camioanele pană la cer, de fac şanţ prin asfalt. 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
soferu, acum 4199 zile, 8 ore, 14 minute, 5 secunde
pe dracu restrictie. Aia e numai pe indicatoare. noaptea trec camioanele incarcate pana la cer ca, de, n-o sta baietii cu cantarull si noaptea. Ziua soferii mastodontilor iau cate o pauza de cafea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.